Monday, 23 April 2012

finally !! dapat jgak :)

haih, lama tak buka/check blog ni (fuhh fuhh!!) banyak betul sawang berkumpul kat sini. 


assalamualaikum semua :)


yess yess !! akhirnya akhirnya !! (cer teka cer teka, apa citernye ni?) mesti korang nak tahukan? anis da dapat kerja. so, tak yah pening kepala pikir mana nak "cekau" duit bayar kereta (Y) anis sekarang kerja dekat JUSCO (LINEA sejenis nama pakaian wanita yang b'badan comel :) ) haa, sekarang JUSCO tempat anis kerja ni banyak buat sale tau. ayuhh, datang b'ramai2 bawak 1 family kte shopping satu mall tu yew. 



haa, lagi 1, kawan yang kerja kat situ semua lebih kurang anis(lepasan SPM) dorang semua friendly tau. senang la kerja situ. ehh2, ada juga pelajar U yang cuti sem kerja situ. bestt! so sekarang anis ada ramai kawan :) sukanyeee !! (opss! tergedik pulak) haa, nnti kalau ada masa anis nak upload gambar. banyak-II ! ahaa. 



haa, ada lagi satu kerja ayah/mak offer kat anis. anis da seronok kerja kat situ baru ada tawaran lain yang datang. leceh laa. time anis tengah jadi penganggur tehormat kat rumah dulu jenuh jugak nak cari kerja.haihh, ni da dapat ada lagi tawaran lain. ish ish ish. 



haa,, ni ada story lagi nak kongsi. anis tau result SPM anis macam HAMPEH jee. tapi ayah n mak still nak senangkan anis dengan apa yang anis nak mak/ayah still turutkann. anis rasa anis macam menyusahkan dorang je. tapi anis memang happy dengan apa yang dorang da bagi kat anis. soo,, I LOVE YOU MAK AYAH !! love u all so muchhhh ! 


okayy laa, anis nak get ready kerja petang nanti. kalau ada jodoh anis coret lagi apa yang anis nak coret yeww (hish! apa yang aku merepek ni?) 


assalamualaikum semua.
terima kasih :)

No comments:

Post a Comment